Wenkbrauw behandelingen


Brow lamination / lift

De trend van de laatste jaren: brow lamination. Bij deze behandeling worden de eigen haartjes van de wenkbrauwen omhoog gelift door middel van een aantal lotions. Hierdoor lijken de wenkbrauwen voller. Tevens worden de wenkbrauwen mooi gevormd door middel van harsen en epileren en eventueel worden de wenkbrauwen nog geverfd. Het resultaat blijft tot 6 weken zichtbaar, maar na 3/4 weken beginnen er weer zichtbaar nieuwe haartjes te groeien tussen de andere wenkbrauwhaartjes, waardoor het resultaat minder wordt.

 

Brow lamination is ook geschikt voor het in model brengen van hele warrige wenkbrauwhaartjes, bijvoorbeeld erg naar beneden groeiende haartjes.

 

Contra-indicaties

- Zwangerschap en borstvoeding
- Psoriasis / eczeem

- Allergie voor ammoniak of PPD

- Alopecia

- Na recente intensieve huidbehandelingen (chemische peelingen, injectables, laser)

 

Kosten:

Zonder verven: €35,-

Met verven: €40,-


Henna brows

Bij een henna behandeling worden de wenkbrauwen geverfd met henna. Dit kleurt de haartjes, maar trekt tegelijkertijd ook in op de huid. Hierdoor lijkt het alsof de wenkbrauwen zijn bijgetekend met make-up en dit geeft een voller effect aan de wenkbrauwen. Tevens worden 'kale plekjes' in de wenkbrauwen ingekleurd, waardoor de wenkbrauw in zijn geheel strakker wordt.

Op de huid blijft de henna tot 10 dagen zitten, afhankelijk van het huidtype. Hoe fijner, dunner en droger de huid, hoe beter het resultaat. Bij een vettere huid met grovere poriën blijft het resultaat helaas minder lang zichtbaar.

 

Contra-indicaties

- Allergie voor henna en/of walnoten

- Glycose-6-fosfaat dehydrogenase (G6PD)

- Gebruik van lithium

- Psoriasis / eczeem

- Na recente intensieve huidbehandelingen (chemische peelingen, injectables, laser)

 

Kosten

€30,-


Overige wenkbrauw behandelingen
Harsen en epileren
Hierbij worden de wenkbrauwen in het gewenste model gebracht. Eventueel worden de wenkbrauwhaartjes ook nog bijgeknipt.
€12,-

 

Wenkbrauwen verven

Hierbij worden de wenkbrauwen geverfd en in het gewenste model gebracht door middel van harsen en epileren. Niet geschikt bij een allergie voor PPD.
€18,-