Voeding & huid

Voeding heeft veel effect op ons lichaam en onze weerstand, maar ook op onze huid. Er wordt vaak gesproken over een drieverdeling om een stralende huid te bereiken: 33% van je huidverbetering wordt bereikt in de schoonheidssalon, 33% met je eigen productgebruik en 33% met voeding en leefstijl.

 

Als orthomoleculair schoonheidsspecialist geef ik voedingsadviezen voor verschillende huidwensen. Dit kan bijvoorbeeld het verminderen van acne of eczeem zijn, of het voorkomen van huidveroudering. Hierbij richt ik me vaak op de hormonen en op ontstekingswaarden, maar bijvoorbeeld ook op insuline resistentie, vitamines en stress.

 


33% in de salon


33% productgebruik


33% voeding & leefstijl


Hoe gaat het in zijn werk?

Je houdt zelf 3 dagen zo uitgebreid mogelijk je voeding bij, zodat ik weet wat je huidige eetpatroon is. Dit kan op papier of digitaal. Tevens stuur ik je een vragenlijst op welke je invult.
Nadat ik je voeding heb geanalyseerd, maak ik een passend advies. Hierbij houd ik rekening met o.a. je lengte, gewicht, leefstijl, wat je wel/niet lekker vind en natuurlijk je huidwens. Vervolgens stuur ik het advies (inclusief voorbeelddagmenu) per mail naar je toe. Tevens adviseer ik vaak een supplement van VITAIA als ondersteuning.
Als je na het advies vragen hebt kun je deze altijd stellen, bijvoorbeeld in de salon of via WhatsApp.

 

Kosten
€50,-

(Dit bevat een advies, een voorbeelddagmenu en de mogelijkheid tot vragen stellen)