Salonnepro Bio-Peeling

De Bio-peeling (ook wel kruidenpeeling genoemd) is een peeling op basis van algen, kruiden en zeewieren. Deze geweldige mix wordt ingemasseerd en zet de huid aan tot versnelde regeneratie (celvernieuwing) van binnenuit. Door het inmasseren van de peeling, wordt de huid tijdens de behandeling ook direct verdund en vrijgemaakt van dode huidcellen. Tevens word de huid intensief gevoed door de vitaminen en mineralen uit de algen, kruiden en zeewieren.

 

Deze intensieve behandeling is zeer geschikt bij een onzuivere huid, acne of acne-littekens, grove poriën of een grove huidstructuur, doffe (rokers-) huid, pigmentvlekjes en roodheden.

 

Na de behandeling voelt de huid schoon en glad aan. Ook kan de huid een beetje rood kleuren en trekkerig aanvoelen. In de dagen na de Bio-Peeling kan de huid wat gaan schilferen en het trekkerige gevoel kan ook nog enkele dagen aanhouden. Tijdens deze fase is de huid hard bezig met het loslaten van meer dode huidcellen en het vernieuwen van de huid. Op deze manier komt na enkele dagen een stralende huid tevoorschijn.


SPA Bio-Peeling          €68

 

Bestaande uit:

Oppervlakte reiniging, inmasseren Bio-Peeling, onzuiverheden verwijderen, serum infusion, masker i.c.m nek/decolleté massage, oil infusion, 24-uurs crème en SPF 50.

 

1 u 30  min